Bokornyíró Husqvarna Aspire S20-P4A/ Shrub Shear szár nélkül

Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6390000129
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. október 22.
45.990 Ft 43.900 Ft Kedvezmény: -2.090 Ft -5%
Menny.:DARAB
Bokornyíró Husqvarna Aspire S20-P4A/ Shrub Shear szár nélkül
45.990 Ft 43.900 Ft Kedvezmény: -2.090 Ft -5%
Menny.:DARAB

Leírás

Erőteljes akkumulátoros bokornyíró két adapterrel, intelligens tárolóval. Kompakt kézi akkumulátoros bokornyíró, tökéletes bokrok metszéséhez, alakításához. Csúszásgátló fogantyúval és felügyelet nélkül hagyott automatikus leállítással javított biztonsággal. A tárolást megkönnyíti a mellékelt horog és a 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátorrendszer része.

Power For All Alliance - akkumulátorrendszer
Ez a termék a POWER FOR ALL ALLIANCE része, és kompatibilis a részt vevő márkák számos más akkumulátorával és töltőjével. Ez azt jelenti, hogy csak egy akkumulátort kell vásárolnia minden otthoni és kerti termékéhez. A 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több szerszámhoz és kertészeti márkához használható, ami nagy rugalmasságot és kevesebb tárolást tesz lehetővé. A két méretben elérhető Husqvarna 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ szerszámokhoz optimalizálták, hogy nagyobb teljesítményt és hatékony üzemidőt biztosítsanak, valamint hogy megfeleljenek a kertben végzett barkácsolási projekteknek. Ezenkívül a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használhatóságot, így minden feladat kényelmesebb és hatékonyabb.

Kompakt teljesítmény

Minden Husqvarna Aspire™ termék kompakt mérete és kis súlya javítja a manőverezhetőséget, és lenyűgöző mennyiségű Husqvarna innovatív technológiával büszkélkedhet – mindezt a gép kapacitásának és hatékonyságának növelése érdekében, miközben folyamatosan nagyszerű eredményeket nyújt a külvárosi kertben.

Kompakt tárolás

Könnyű tárolásra készült, testreszabott kampójával és kompakt kialakításával. Az Aspire™ szerszámok könnyen még kevésbé terjedelmessé válhatnak az állítható, összecsukható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően, amelyek megkönnyítik a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis ólakban vagy autókban. A minden csomagban található horog segítségével kiválaszthatja, hogy közvetlenül a falon tárolja-e őket, vagy a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínünkre akaszthatja. A síntartozék külön vásárolható meg.

Intuitív kezelés

A Husqvarna Aspire™ termékcsalád elegáns fekete kialakítását narancssárga részletek egészítik ki, amelyek intuitív módon elvezetik Önt az összes interakciós ponthoz. A továbbfejlesztett ergonómia, mint például az állítható fogantyúk és a robusztus anyagok pedig segítik bármilyen kerti projektet könnyedén.

Soft Grip fogantyú

A Husqvarna Aspire™ szerszámok puha markolata maximális kényelmet biztosít munka közben.

Aspire™ felhasználóbarát digitális interfész

Élvezze a teljes irányítást és a hatékony munkát a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amely lehetővé teszi a gép egyszerű be- és kikapcsolását egy gombnyomással. Kényelmesen megtekintheti szerszáma akkumulátorának állapotát közvetlenül a kijelzőn, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak akkor töltheti fel, ha szükséges.

Alacsony zajszint

Az alacsony zajszint lehetővé teszi a hosszabb munkaidőt és a reggeli és esti munka lehetőségét a szomszédok zavarása nélkül.

Husqvarna Connect

Az intelligens Husqvarna Connect alkalmazással könnyen hozzáférhet a hasznos tippekhez, kézikönyvekhez és alkatrész-ajánlatokhoz. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store vagy a Google Play áruházból. Még nem minden piacon elérhető.

Alacsony szén-dioxid-kibocsátás

Ha ezt a terméket választja, biztos lehet benne, hogy aktív használat során alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást produkál, mint egy hagyományos benzines termék. Ez az akkumulátoros termék használat közben nem bocsát ki CO₂-t, ugyanakkor biztosítja a Husqvarna termékektől elvárt teljesítményt és minőséget. Fontos azonban megjegyezni, hogy a CO₂-kibocsátás a termék életciklusának más szakaszaiban is keletkezik, például a gyártás, a töltés és az életciklus végén történő ártalmatlanítás során.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.